Lite skit i hörnen eller mitt på golvet?!

En intensiv förmiddag, ja även morgon har snart passerat gräddhyllan och jag hoppas på något lugnare eftermiddag.

Upp med tuppen, samtidigt som Thomas eller jag vaknade då och visste att jag inte fick somna om. Idag var det en kort dag på förskolan så Liam och Noel ska vara ätna och färdiga till klockan åtta. Iväg med dem och en promenad till förskolan vintertid tar längre tid än på sommaren. För nu finns det så mycket snö och annat skoj på vägen som tar upp intresset mer än att bara gå raka spåret.
Väl framme dumpade jag av dem och vände på klacken för att ta tag i mina planerade planer om att fixa till det lite på kontoret. Nu har jag rensat papper, hela 4 kassar är nu kasserade och måtte det inte åkt med något viktigt…
Sen utanför det arbetet att sortera så har jag dammat av här inne samt gjort i ordning olika mappar med diverse bra att ha papper och annat inte bra att ha men som vi förmodligen måste ha?!?! Är riktigt nöjd och det som är kvar är nu Thomas som ska rensa bland sina för där vågar jag inte ta i allt för mycket på slängar sidan…
Sen vid halv elva kom Dino och Knut då Kitty skulle på läkarbesök och Dino är värre än två små killar i 4 och 5 årsåldern måste jag allt medge. På 20 minuter fann jag en kiss och en bajshög samt ett antal gånger fick jag avstyra tugg på diverse attiraljer i vårt hem. På detta förberedde jag vår lunch för när Liam och Noel kommer hem vid halv tolv tiden är de vrålhungriga samt att det passade bra för Kitty som då vid den tiden skulle komma hit och hämta odjuren (hundarna) också ville ha en bit mat. Men nu efteråt kan jag säga att hon gillade det så där, som hon sa bättre har jag ätit och då var det ändå oxfilé… Vet inte vem som skämt bort storasyster så?!?!
Nu har jag åter igen dragit moppen över vårt hem i hopp om att få upp alla små kisse pölar eller tassar som gått i en kiss och sedan vandrat vidare.. Det luktar mycket gott och jag är nöjd med min insatts. Liam och Noel har gått ut på gården och jag ska ta mig en god kopp kaffe som jag tycker jag är väl värd och till den ska jag läsa aftonbladet.se i lugn och ro… Nu är det fredag och nu är det helg för mig!

 

Varje människa är en Napoleon inför sin hund. Det är därför hundar är så populära.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.