Lite små ljuspunkter!

 

Vad skall den här dagen bringa mer än vad den redan gjort?
 
Jag hoppas att det ska bli lite bättre än vad det har varit och är just nu. Dagen har jag mest tillbringat liggande på grund av en otäck huvudvärk som har kommit och det verkar som om den har kommit för att stanna.
 
Lämnat de små på förskolan och sen direkt till soffan upp för en lunch och sen ner igen. Nu har jag tagit lite kaffe och åter igen proppat mig med dunder kuren Alvedon för att på nytt hoppas på en liten förbättring.
 
Dagen som är kvar ska jag tillbringa på arbetet så jag önskar att bli lite klarare i huvudet. Vill ju inte komma till jobbet och verkar allt för trög i hjärnan, men man kan ju inte förutspå livet så jag får väl ta dagen som är kvar som den kommer…
 
Mamma kommer och hämtar upp Liam och Noel på förskolan idag för Thomas jobbar lite här och lite där. Sen efter det ska Thomas åka till Borås och titta på fotboll, kul för han. Får väl hoppas att det blir lite bättre väder än vad det har varit innan idag.
 
Inget nytt från Ikea men det känns mörkt. Har en känsla av att de inte kommer att fixa problemet och det är för att det har ju redan tagit över ett år och vi står fortfarande på samma ruta som vi gjorde i början. J….. Ikea, det som har varit min favorit affär och så som jag har berömt de för deras kund inriktning. Den kan de ta och stoppa upp i ett mörkt hål, typ ett rektum!
 
Men på tal om något ljust så finns det ju även det här i lievet. Små, små ljus punkter och ett kommer att ske hos oss om några veckor. Vi skulle ju gå och se Buddy Holly men till min fasa så vart biljetterna helt slut, ja det fanns på spridda platser och det ville jag inte ha och inte de andra heller. Så jag sökte vidare efter något annat sevärt och fann så biljetter till Hairspray. Det tror jag kan bli minst lika bra som den andre.
 
Så vi har bokat och betalt, nu ska vi bara leta upp ett hotell som passar oss och som inte kommer att ligga allt för långt bort från stället där de visar musikalen. Så nu har vi något att se fram mot och det är inte allt för långt borta. Denna lilla tripp ska vi åka i slutet av oktober och vi är ju snart redan där.
 
Vart inne hos tandläkaren och letat reda på min försvunna tid. Jag fick den och fick byta, tur att tiden försvann så jag kunde gå in och leta för att upptäcka att jag inte hade kunnat gå den dagen ändå. Men nu har jag fixat ny dag och har koll på dagen. Hoppas nu bara att karius och Baktus inte har varit på allt för många besök hos mig utan att det går smärtfritt den här gången med. Men har en lite känsla av att det kommer kosta lite mer än vanligt för jag bet ju sönder en tand i somras.. pust, stånk och stön…
 
 
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.