Liten bil och tom plånbok!

 

Okej, gårdagen blev ju bra trots att plånboken blev tömd och lite till…
… Bilen, vår kära bil är tillbaks, det är nog inte bara jag som tycker det i familjen. När vi åkte hämta Noel från förskolan igår och kom ut och fick se vår bil så sprang han fram och pussade den med munnen. Inte fräscht tyckte jag och Thomas då den är lite smutsig, men Noel var lycklig och talade om att han älskade bilen.
Liam, ja han vart också jätte glad, inte lika pussglad som Noel dock men nöjd och glad. Han tog handen i taket och strök längs med och så sa han, mamma den här är mycket mjukare i taket än på mormos skruttbil. Nu tycker ju inte jag att mormor har en skruttbil och den funkade utmärkt för oss fyra, det gällde bara att klämma ihop sig lite så vart det perfekt.
Nåväl, tömd plånbok fick ju inte förstöra vår kväll tillsammans med goda vänner inte. Så vid sjutiden åkte vi ner tillsammans med Katta och Peter för att möta upp Outi och Tommy vid bowlingen. Det vart en kul kväll, vi kom inte först men vi kom definitivt inte sist och det är det som räknas.
Efter bowlingen for vi hem och bort till Katta och Peter för att inta en superb middag tillsammans. Jag, mästerbagaren hade ju gjort en förträffligt god kaka till kaffet, de blev helt galan när de fick se den och inte vart det bättre när de smakade. Man kan säga att min kaka vart som en drog, nu är de på mig konstant och vill bara ha mer. Men jag är van vid att ligga på topp!!!!!
Trötta efter en vecka med jobb och annat ont så blev vi alla trötta, precis som småbarnsföräldrar bruka bli. Vi är ju allihopa i samma sits med barn i de lägre åldrarna så vid 23 tiden var det dags att bryta upp och tacka för en kanoners kväll. Ser fram mot nästa gång, det kanske tar ett år som det har gjort denna gång… tradition kan man ju säga, en gång om året!?
 
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.