Live, bättre än TV!

Nu har jag varit på en HV71 match för första gången och det var väldigt kul. Igår spelade de mot Timrå och det blev 2-2 och matchen slutade efter 5 minuters förlängning.

alt
4 minuter in i matchen blev det dramatik, en Timråspelare blev tacklad och blev halvliggande på alla fyra i en minut eller så, men sen resta han sing och matchen kunde gå vidare och därefter gjorde Timrå sitt första mål.
Tänkte för mig själv där ett tag att ska min första match live bli så att HV förlora?! Det vill jag inte utan hade stora förhoppningar om att även HV skulle göra mål och när jag tänkt det så blev det 1-1, bra nu gillar jag detta igen!
Sen tycket jag at det var lite segt, det var liksom inte så mycket spel. Fick se en och en annan närkamp i och med att jag satt en meter ifrån plexiglaset vid ena kanten av arenan, så jag hade bra sikt över spelarna och såg deras gluggar väl när de öppnade munnen. Hoppas det ingår gratis tandvård för hockeyspelare för det kan inte vara roligt att gå tannalös vid deras ålder.
Alexandra och jag gick ut och köpte lite popcorn i pausen för att höja stämningen lite inför sista perioden och det tycks ha hjälpt för de sista 15 minuterna gick det hett till. Pasi, nummer 21 i HV fick en så kallad knogmacka rakt upp i nyllet och efter en stunds återhämtning var matchen igång igen.
I det stora hela tycker jag nog allt och inte bara för att jag gillar HV bättre men de spelade helt klart bättre samt att de gjorde mer målskott än Timrå. Men det gav ju dessvärre inte resultat ändå.
Kan jag tänka mig att gå på en match mer?! Ja, absolut! Skulle mammarika kunna tänka sig att betala för en match? Ja, absolut! Skulle Du mammarika köpa popcorn igen? Ja, absolut!
Tack Alexandra för en jätte kul kväll och ett tack till Outi gumman som lät oss stå på hennes företagsparkering.
Tommyboy, vet att Du är väldigt, väldigt avensjuk i denna stund Då Du fick stanna hemma och inte se Dina favvisar!!
HV71 Ni Rockar!

alt

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.