Livet från den ljusa sidan!

Påskhelgen är över och det känns rätt gött. Idag har det varit en dag som har gått fort, kan  bero på att det är min sista lediga dag?!

ensamDet är så tomt här hemma på gräddhyllan, inte någon att krama eller prata med. Liam, Noel, Thomas och Stella körde jag ner till torpet igår så de kan ha påsklov i paradiset. Är så avensjuk, men ibland blir det inte alltid som man vill och så vart det det det här påsklovet.

Vill att veckan ska gå fort så jag kan åka hämta de innan jag börjar jobba på fredag. För då vet jag att de är hemma och ställningen återställd på gräddhyllan.

På lördag är det simtävling igen och den här gången ska även Noel vara med och tävla. Det blir Noels första simtävling så det ska bli kul att titta på. Liam ska också tävla och han ser fram mot det, det gillar vi.

Synd bara att Thomas inte kan vara med och titta den här gången heller, det skulle han gillat tror jag. Men han har sin träff med Team Rynkeby inför sommarens cykling för ”Barncancerfonden” och det tycker jag inte han ska missa. Så jag hade tänkt ta med mig kameran så jag kan fota lite…

livet från den ljusa sidanIdag känner jag mig rätt nöjd ändå trots ensamheten. Jag har storstädat Liams rum från golv till tak, fönster och rensat jädra så mycket. Skönt!!!! Men jag slutade inte där, utan jag gick vidare till Noels rum och har gjort samma sak hos han. Passade även på att gå igenom barnens garderober och kollade över vad de hade. Det visar sig att Liam inte har mycket alls, han växer ju så det knakar i fogarna… Tur att Ullared snart ska bli av!!!

gråterSen har jag suttit och bölat lite i soffan här en stund då TV4 Film visade ”Livet från den ljusa sidan”. Kan inte fatta att jag alltid lipar till den filmen, även om jag sett den 10 gånger… Kan bero på att jag känner mig ensam kanske?! Nåväl, en gammal film men en himla bra film. Se den om Ni missat den!!!

 

tänkte jag skulle ta mig in till sovrummet och läsa några rader innan det är dags att blunda.   Orkar nog inte göra så mycket mer här hemma idag. I morgon ska jag passa på att köra iväg all bröte jag rensat ut innan jobbet så att hallen ser okej ut igen. Nu är det ett litet sopberg precis innanför dörren, tur att jag inte väntar gäster!

Så gott folk, sov gott och ta väl hand om Er!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.