Livet ter sig inte alltid som man vill…

 

Livet ter sig inte alltid som man vill sig och hur man än öskar att vänner, familj och annat ska ha ett liv som flyter på så blir det inte alltid så. Ja, det sker ju även för en själv och jag och mina nära kan inte rå över saker som kommer i vägen eller än värre det kommer inte något alls. Jag hörde någon klok sa till mig för bara ett tag sen som jag har tänkt att leva efter: Det Du inte kan rå över eller styra ska Du inte lägga energi på. Det är så sant, så sant…
Men jag önskar alla mina nära och kära det bästa som alltid och jag har de i mitt hjärta!
Kom att tänka på barn och självklart så var det ju mina som var inblandade i de tankar jag hade. Ja, jag återmemorerade saker Liam och Noel har sagt de senaste dagarna och blev lika full i skratt nu som då.
Det som jag tänkte på att log åt så hela kroppen blev varm var när Liam frågade första morgonen efter att vi köpt soffan: Mamma, får jag sitta i soffan och titta på barnprogram? Ja, vad köper man en soffa för?!! Så klart för att sitta i! Sen dagen efter och tidig morgon då barnen har tagit sig mod till att sätta sig i soffan och spana lite på barnprogram en tidig morgon hör jag Noel säga: Liam, har Du fisit än i den nya soffan? Liam, nej har Du Noel? Ja, jag har fisit en gång….
Då kunde jag inte annat än småskratta över Liam och Noels konversation, de är ju helt underbara!
Idag har jag jobbat hela långa dagen för att åter igen jäkta hem och ta med mig Liam på fotbollen. Det var lika roligt idag som de andra dagarna och jag är glad att Liam har funnit något han gillar och vill hålla på med.
Ja, vad mer har kommit över mig idag… Jo, lite av den svenska avensjukan så klart! Ida har äntligen köp sin systemkamera som hon så länge önskat sig och jag unnar henne den mer än väl… MEN, hon har ju köpt snäppet värre än vår och det blir man ju allt lite avis på! Men, grattis till köpet och hoppas den kommer väl till pass, fast det vet jag att den kommer att göra hehehe…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.