ljuv musik i mammarikas öron!

 

Mammarika har haft skön musik i öronen i eftermiddag… Det klingar vackra toner fortfarande även om klockan tickar på och jag sitter här hemma på gräddhyllan. Dessa toner kommer förmodligen följa mammarika ett bra tag framöver!
Vart kommer dessa underbara toner ifrån då? Jo, jag och Thomas har varit på utvecklingssamtal om Liam idag och det jag och Thomas fick höra var så positivt och roligt så det var som musik för mammarikas öron. Inte en fiolsträng som var stämt fel och det gillar jag verkligen.
Mammarika hade ju en lite oro för man ska ju aldrig vara säker på att ens barn inte har levt rövare i skolan när de kan ha ett humör utan dess like hemma. Men nu är oron helt borta och jag kommer leva på den ljuva musiken som kommer få finnas kvar tills nästa gång det är samtal!
Min Liam, det är en go grabb det!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.