Lördag jippie!!

 

Nu är det lördag morgon och vi har ätit en härlig god frukost hela familjen. Thomas har tagit på sig sin getings liknade skjorta och ska snart bege sig till Willy wonka och slita hårt för sin hamsterföda.

Funderar på vem som kom på att göra en sådan hemsk ful skjorta, alltså färgerna. Hur tänkte de?! Det måste ha varit en man för en kvinna skulle aldrig få för sig att ha den färgen. En kvinna hade tänkt att det ska ge förtroende, nu är det som om att man har kommit till en cirkus. I övrigt så är ju byxorna helt okej, de nya som de fick för några veckor sedan är ännu snyggare än de första. Jag hoppas på att de byter ut den som valt denna hemska skjorta och återgå till den de hade innan.

alt

Ska snart göra ett litet ryck efter att jag slurpat i mig mitt nybryggda kaffe som smakar så gott. Jag måste ut och valla barnen en stund innan det är dags att gå in för att ha ett kalas. Känner att jag måste få lite frisk luft och rensa huvudet från allt sov murr som fortfarande ligger kvar som ett moln i hjärnan.

I morgon ska vi ändra klockan för då är det sommar tid! I kväll så ska vi släcka lampan och tänka på miljön och vår jord som vi så förstör. Vi allihopa måste bli bättre på att ta hand om den för det är våra barn och barnbarns barn som ska bo och vandra här. Jösses vad jag blev djup nu men det krävs en förändring det vet jag.

Thomas ville jag skulle ta fram kläder tills han kom hem efter arbetet. Han hinner knappt hem och byta om innan han ska fara igen. Ja, jag hoppas att det blir en bra match att se på för han och att den kalla ölen som han ska slurpa på smakar bra.

alt

Nej, nu så åter till verkligheten…

Att börja med en inledning är bra, för då vet folk i alla fall att man har börjat.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.