Logistik!

Sitter här framför datorn med en tallrik cornflakes med mjölk, passar på när inte barnen är hemma att lyxa till det med lite kvällsmat. Ja, inte ens Thomas är hemma så därför vill jag ha lite lyx i min ensamhet.

segIdag har jag varit ledig från gruvan, eller rättare sagt att jag var ledig enligt schemat. Men nu hopar det sig och jag ser inget slut, så därför har jag varit inne och arbetat en dag i gruvan.

Fick dock avsluta arbetet runt halv ett tiden då Noel skulle tas med till tandläkaren för att laga en tand. Jösses vad han har bävat för den här dagen. Det positiva med det där hålet var att Noel nu förstår vikten av att inte snabba på och fuska med tandborstningen och användandet av Flux junior. Tur att jag och maken åker till Ullared på fredag så vi kan fylla på fluxlagret här hemma på gräddhyllan.

Är egentligen supertrött nu och hade mer eller mindre krupit till kojs om jag hade haft möjlighet. Men verkligheten är just nu inte så snäll mot mig utan jag får allt hålla mig uppe. Liam och Noel är ju på var sina aktiviteter, Liam har sin crawl och Noel sitt konstsim. Så snart är det hämtning.

utstDet är ett jädra farande på onsdagar, för först ska Noel till Racketcenter på Rosenlund för att spela tennis vid 17:00. Efter det åker jag hem en liten stund för att sedan ta med Liam till bilen, åka hämta Liams klasskompis Ida som också simmar för att sedan lämna av de på Rosenlundsbadet ca 17:40. Tänk om det vore slut där…

… Men vid 18:00 slutar Noel sin tennis och ska då hämtas upp utanför Racketcentrum för att sedan hoppa på nästa aktivitet som då är konstsim och börjar 18:20. Sen lämna av Noel för att bege sig hem igen och där invänta nästa runda som är runt 20-tiden.

trollskogSå i morgon ska jag njuta av dagen och ta mig en rejäl sovmorgon efter att Liam och Noel knatat iväg till skolan. För i morgon är jag äntligen ledig, men borde göra en massa saker här hemma som ligger efter. PÅ fredag hinner jag inte, då är det ju Terapi (Ullared) för mig och maken. På lördag drar jag Outi och Sinikka till Nässjö för att delta i en hundutställning. För att avsluta söndag eftermiddag med att fira Sebastian som gått och fyllt år, det ser vi alla fram mot då det var evigheter sedan vi var i trollskogen och hade det gött.

logisitk

 

 

Så just nu är det inriktning på att få till logistiken här hemma på gräddhyllan med aktiviteter för barnen, gruvarbete för vuxna och annat måste och måste och måste göra!!!! Fast hundutställningar och kalas är inget som känns värst så mycket ”MÅSTE”. Men nu måste jag röra på arslet och ta mig till Rosenlundsbadet…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.