Löningsdags

bild 1

Idag är det ju då 27 juli och lönen kom till mitt konto, det är alltid lika kul att se de små kronorna komma in, men desto mer tråkigt att de försvinner i snabbare fart än de om in. Hur som helst, det är ju sommar fortfarande och semester i några veckor till innan allvaret börjar på riktigt.

DSC_0479

Förra veckan vart vi alla på Skara Sommarland som var mycket uppskattat av både små och stora. Familjen Strandqvist vart med och de hade  hemmet på släp med sig och stannade över natt. Outi med barn åkte med till torpet när skymningen kom och vi grillade lite korv innan det var dags för att Thomas skulle tillbaka till gräddhyllan för dagen efter väntade ju arbetet igen.

DSC_0461

Lycklig är jag som har en sådan härlig familj, framför allt en så himla fin make som överraskade mig i fredags med en för tidig födelsedagspresent. Han hade köpt ett microobjektiv till min kamera, så som jag har längtat efter ett just sådant. Blev s¨varm i hjärtat när Thomas, Liam, Noel och Alex kom och gav mig det där ute på gräsmattan på torpet medan jag rensade kantareller för fullan hus…

DSC_0451

Testade det lite på blommorna nere på torpet och vart glatt överraskad på hur bra bilderna kan bli om man bara hittar den perfekta inställningen. Jag hade dock inte tålamod och tog det säkra före det osäkra och tog förvald inställning. Skönt var det att Noel anmälde sig frivilligt som testperson att hamna på bild!!!

DSC_0179

Vi fick ju även våra efterlängtade fiskar som vi beställt…

DSC_0172Åter igen kan jag starkt rekommendera Majsjölax, de leverera perfekta firrar!!!

DSC_0175Svärmor och svärfar vart ju på besök i helgen, så då vart det till att fiska upp två fina och feta fiskar som de kunde ta med sig hem och njuta när andan faller på…

Nu är det tod för att lägga sig i sängen och öppna boken en stund innan jag släcker lampan för idag. Har äntligen köpt boken ”Britt-Marie var här” av ”Fredrik Backman”. Har bara kommit några sidor in och gillar redan boken. Äntligen har jag fått tillbaks min läslust som varit på semester i snart över ett år….

DSC_0478Ha nu en fortsatt trevlig 27 juli ”löningsdags” på Er så ses vi i morgon igen!!! Då ska jag försöka lägga ut lite bilder från Finlandsresan från juni i år som jag vart på!!!

 

Det här inlägget postades i Blogg, Torpet. Bokmärk permalänken.