Love, love, love!!!

Nu har jag och Thomas haft en dag för oss själva utan barn på A6. Dagen började i och för sig inte förens efter 12 när Thomas kom hem. Jag fick en bukett med vita tulpaner för det är vår förlovningsdag idag!! Kul start på helgen må jag säga!!

På A6 började vi med att titta lite på Dressman och Thomas fann en jätte snygg vårjacka. Därefter började våra magar att kurra så vi tog oss en välbehövlig lunch på det exklusiva stället ”soya express” värsta flådiga kinaporslinet med silver bestick, inte illa!

När jag satt där och tuggade i mig den goda maten såg jag ett jätte fint överkast på Hemtex så det ligger nu på vår säng och glänser. Nu fattas bara nya tapeter så är jag nöjd ett tag till alt En glad fru har en lycklig man eller vad är det nu de säger?! Hittade sen efter maten ett par byxor att ha i morgon, vita är det och jag vet inte hur lyckat det är med rödvin… Men, men vi får se hur länge jag klara mig!!

Träffade lite bekantar och tjötade lite med på Boomerang. Ulla som vi mötte tog emot vår ansökan om att få gifta oss, passade ju bra att träffa henne på sin förlovningsdag. När vi väl var klara där åkte vi till coop för att inhandla allt det tråkiga men ett ont måste. Nu började det visa sig att det är fredag för jösses vad folk det blev på en gång. Efter en full vagn dags att betala och ge sig i väg fort som fan…

Ner till ÖB och där var ju resten av Jönköpingsbona och handlade men vi tog en vagn och körde ett race där inne med. Nu sitter jag här efter att plockat upp allt och är helt slut. Inga barn som pockar på uppmärksamhet bara en man som undrar vad man ska göra när man är själv???

Hej hopp!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.