Lucia

Lusse Lelle, Lusse Lelle…

lucia

… Åsså var det Lucia igen, 2014 är snart slut och det är ju nu den 13 december som Lucia tittar ut…

Veckan som varit har varit fullsmäckad med händelser här hemma på gräddhyllan. Funderar fortfarande på varför det ALLTID är så mycket just kring jul!?

Hur som helst, idag är det lördag och Liam har som vanligt varit på sitt sim och simmar i si så där två timmar. Jag har tagit semester i helgen för att just hinna med allt som är här kring Lucia och jul. Men jag gråter inte för det, skönt med semester och slippa vara borta från mina kära hela helgen.

Så nu ska vi snart packa ihop oss för att åka ut till Knivshult i hus nummer 8, den årliga traditionen att ha en minijuladventsfika med familjen Strandqvist är på gång. Vet inte hur många år vi hållit på att ses och byta liten klapp och tjöts skit, men barnen är ju 10 år, så många år är det i alla fall.

images-2

På tal om tradition, så hade ju jag mitt lilla julmysträff med mina fina väninnor här i torsdag och det var ju som alltid lika kul, mysigt och mättast som alltid. Älskar Er alla, Ni är bäst!!! Ses till nästa år om inte tidigare!

hopeJa, som jag skrev ovan så händer det mycket här hemma. Kan inte riktigt gå in på detaljer än, men om det blir som vi tänkt och önskar kommer det bli stor förändring här hemma… bara till det positiva vill säga, fast även lite tufft får vi räkna med. Men mer om detta när det väl blir av och OM det blir av… Hoppas!!!

Gillar när det är spänning i den grå vardagen och här är det spänning på HÖG nivå!

Ja, annars är väl allt som vanligt… Elsa skiter inne i går och idag… Hon vägrade att göra sitt ute när det blåste som värst och snöade. Tänk vilken tur att vi har en liten Elsa, för liten gör litet och stor gör stort, men inget är trevligt hur som haver. Måste få till det så att hon kan slappna av och skita ute helt enkelt!!!

I morgon har vi en planerad dag också. I morgon ska vi på födelsedagskalas, för Alice fyller 20. Alltså hon slutar att bli tonåring, det är stort!!!

hugs-yay-11-6

Men nu får jag önska Er alla en fin fortsatt lördag!

Lussekramar till Er alla

 

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.