Lugn och ro för vissa!

 

Oh, vilken överraskning det var när jag kom hem… Äntligen har min cd skiva kommit till mina ägor och äntligen kan jag känna att jag har varit helt laglig genom att köpa den och inte fått den av någon som kanske är lite olaglig, så där lagom olaglig.
Är u hemma och har tänt upp lite ljus, Dobbidoo är i baggrunden med Lassa Kronér och det känns att det är fredag nu och att mammarika kan koppla av tills i morgon bitti då det dra igång med en massa måsten igen, å igen, å igen och så håller det på så tills jag inte riktigt vet…
Ja, Thomas har nog fått känna på lite stress han med idag då det har varit fullt upp för han och barnen i eftermiddag. Fast visst har han haft någon timme med lugn och ro med gamla kompisar ändå, men mellan det har det varit stress.
Hämta barnen och direkt upp och fira sin lilla tant på hemmet, barnen fick följa med då jag var på jobbet. Sen direkt från firandet upp i Huskvarna någon stans till Rosenlundsbadet för att Liam och Noel skulle gå på sin simskola. När den väl var slut 17:45 så var det räserfart ut till Norrahammar för att släppa av Liam och Noel på Discokalas och det är därefter Thomas får en lugn stund med kompisarna i Taberg.
Men vid 20 är kalaset slut så jag räknar med att det kommer tre trötta killar hit snart och vill till sängen kan jag tror. Kanske inte den stora riktigt än men mina små favvo killar vill nog det…
Så nu ska mammarika förbereda allt tills de kommer hem!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.