Luktar gott eller inte?!?!

 

Jaha ja, det regnade när jag gick och la mig och det regnade när jag gick upp ur sängen… undra hur länge det ska regna nu då!?
Måndag morgon, det är fortfarande inte ljust. Lite ljust är det ju men det är mörkt för att vara kvart över nio på morgonen.
Jag och Noel har suttit i soffan och tittat i en leksakskatalog och på var och varannan sida fanns det något som Noel undrade om jag inte kunde köpa till hann. Halleluja för leksaksföretagen, de vet hur det ska göra för att få sälja. Skicka ut dessa reklamtidningar med de mest roliga, spännande och framför allt dyra leksakerna.
Men så klart att barnen måste få drömma lite, synd bara att mammarika och pappa Thomas kommer slå hål på deras dröm att få allt i katalogen som de pekar på. Fast å andra sidan kommer de få en himla massa fint så jag tror de kommer glömma bort det andra och var nöjd med det som finns.
Igår lästa jag ut boken som jag höll på med och den fick faktiskt fyra Jonsson av fem möjliga. Så läsa Svinajakten med Anna Bovaller. Men jag började även i en ny bok och jag ser fram mot att läsa den då jag såg teatern med den som grund för någon vecka sen. Tisdagar med Morrie, så himla bra och jag tror att boken är minst lika bra om inte bättre. Tur att tant Marie på stan hade den så jag kunde låna boken.
Ja, jag sitter här och väntar på att klockan ska ticka på så jag kan lämna Noel på förskolan och åka till gruvan en stund. Tappat lusten för att åka jobba idag, vill nog helst lägga mig under täcket och sova bort dagen.
Har i alla fall varit så himla redig och förberett middagen idag, kålpuddingen är klar så det är bara att koka potatis när vi väl kommer hem igen. Det var åratals sen jag gjorde det, Noel och Liam vart helt förtvivlade så jag undrar hur det ska gå för dem att äta.
När jag stod här igår och brynte kålen så kom Noel och Liam helt förskräckta och frågade vad det är som lukta så oerhört illa. Noel gick och höll för näsan och sen letade han upp ett doftspray som han gick och puffade ut en massa doft ur. Vet faktiskt inte om det blev så mycket bättre lukt då jag tyckte att det blandades lite väl mycket och blev än mer konstig lukt?!?!
Nu ska jag hoppa tillbaks till soffan och dra ett mys race med Noel!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.