lunch & råttbon…

Bra mammarika reder sig själv!

Nu är garderoben på plats och jag är väldigt glad över detta. Det sura om man nu ska vara lite kritisk är att det dra med sig en himla massa merarbeten kom jag på då den var på plats.

Inte nog med att det har gömt sig ett helt råttbo bakom garderoben och under alla korgar fanns det råttbon så det gick att sälja hälften på blocket om någon vore intresserad.

Men mammarika tog fram sin älskade Fido och sög upp hela rasket och tänkte att nu var det klart… Men ack vad mammarika bedrog sig, det var mer arbete efter än innan och mammarika är fortfarande inte klar.

Nej, nu är det ju att byta plats på alla kläder. Liams kläder ska in där mina kläder är och vise versa, så det är möe jobb med att bara byta rum. Har kommit en bra bit på vägen och när jag ända håller på med det här så passar jag på att rensa för det kommer jag inte ihåg sist det gjordes…

Men nu till lunchen, de små börjar bli lagom hungriga på ugnspannkakan som håller på att gräddas i köket, en härlig doft som slingrar in sig i näsborrarna små…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.