Lunds lasarett!

Ja hopp, det kanske inte gick riktigt som jag önskade mig idag med Noel uppe på sjukhuset.

Noel skötte sig exemplariskt och var så go och tillmötesgående så det var inte det som mammarika tänkte på. Nej det var ju resultatet av vad som kom fram genom ultraljudet på hjärtat, EKG och blodtrycket.

Det var en rejäl genomgång och det känns ju skönt det att allt blir kollat så de vet vad de kan göra och inte göra med det.

Hjärtväggen i höger kammare inne i är fortfarande lite tjockare än vad den bör vara men det är i och för sig inte så mycket att oror sig för nu då hjärtat inte växt färdigt än. SÅ har Noel tur kommer det inte växa lika fort som det andra så det blir lika och så som ett hjärta ska se ut.

Men det som visade sig nu som inte funnits innan var att Noel hade en förträngning i den stora aortan som leder ut från höger hjärtrum och det medför då högt blodtryck i övre kroppen. Än så länge så är blodtrycket bra på nedre när man tar det på vaden som det även går att göra.

Kan ha en förklaring till varför min lille prins alltid tycker det är lite jobbigt att springa eller gå längre sträckor och mer om man går lite fortare än vanligt.

Men det är bara att vänta och ha is i magen och hjärnan… Det kommer att blir bra, det känner mammarika på sig! Så nu blir det remiss till röntgen, sen ska det skickas upp till Lunds lasarett så deras specialister kan titta på resultatet om det ska bli en operation till hösten…

Men det är bara att vänta och ha is i magen och hjärnan… Det kommer att blir bra, det känner mammarika på sig!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.