Lurad av både make & Åkarfrun!

Vadå lurad av maken… Här under, bildbevis på hur glad man kan vara att lura en Fru, en mammarika en blond ”Jag”

alt
… Satte mig så fint i soffan efter att slitit med disk, tvätt, barn och annat som var tvunget innan jag kunde bänka mig gött i soffan. Där satt jag som ett fån, ett stort fån för inte vart det någon Robinson idag inte som maken sa… nej där blev jag blåst, blåst på konfekten!
Men efter en liten tanke och en ide kom jag ju på att på fredagar är ju ”På spåret” som är ett favorit program. Ja, man kan faktiskt gilla detta program utan att vara gammal, jag är ju som Ni märker ett levande bevis…
alt
Blev lite avis innan när jag läste en liten ”Twitter” på facebook som min vän Kristin hade skrivit (alias Åkarfrun)… Kristin hade farit upp till Ikea och bara det är jag avensjuk på men som salt i såret så hade hon köpt ljus och inte bara några utan runt 800 ljus. Kristin är som jag, först beroende av Ikea och sen ljus från Ikea… Varför fick inte jag följa med är frågan?!
alt
Sitter ju här med ett laddat kort från Ikea på 1000 kronor som de skickat på posten. Tänk så många ljus som kan inköpas till La Familia Jonsson på Gräddhyllan. Tänk vilken mysfaktor jag skulle kunnat komma upp i om jag nu inhandlat ljus och många ljus från Ikea… Nu kan jag bara tänka för det blev ju inte så, nej Åkarfrun, Kristin, Kicki som hon kallas hörde ju inte av sig… nej, nu sitter hon där ute i skogen, bland trollen i Taberg och gottar sig i sin musodör med en himla massa ljus…
alt
Ja, jag får väl nöja mig med mig själv, ett ljus, ett hopp en blond mammarika som är ljuset själv… eller??!
Välj inte, som en del gör, den bokliga ambitionen att samla böcker och ha ett välfyllt bibliotek medan huvudet är tomt på vetande. Att vilja ha mycket böcker och aldrig läsa dem är att vara som ett barn som vill ha ett stearinljus brinnande hela tiden medan det sover.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.