Lusse 2013

lusse

Idag är det ju fredagen den 13 december och så även Lucia. Vi hade turen att ha en helt fantastiskt go kille som heter Noel och som går i tvåan. För hade vi inte haft det så hade vi inte fått se ett så fint lussetåg igår kväll på Ekhagsskolan.

DSC_0048

Igår var det för oss föräldrar och anhöriga och idag har alla tvåor på Ekhagsskolan lussat för resten av skolan. De var så fina och de hade verkligen övat så det var bra tajming. Noel ville gärna läsa en vers och tro ett eller ej, det vart ett klockrent rim som han gjorde helt allena längst fram med micken i handen. Modig och underbar son jag har.

DSC_0049

Förra året vart det Liams som gick i tvåan och då var de det de som stod för lussetåget som vart lika fint som i år. Dessvärre lär det väl dröja länge tills man får vara med om detta igen då vi inte har några mer barns som kommer lussa för oss. Har vi tur kanske de gör det i högstadiet om de inte tycker det är för larvigt. Och skulle de tycka det så får vi nog snällt vänta på att barnbarnen lussa för oss och det kommer ju ta många år tills dess…

DSC_0050Tack för att Ni alla barn gjorde kvällen så rolig och tack alla fröknar till barnen som har jobbat med dem så att allt gick till det bästa!!!!!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.