Lusse i kölden…

 

Aj, aj, aj… Det gör ont så in i bängen… I morgon blir det att ringa VC och jag som hoppats på att det inte skulle bli något men ack så fel jag hade… Bihålorna är väl täppta kan jag tro för det knakar och sprakar inne i huvudet, ja mer än vanligt.
alt
Men so sagt det går ju inte att gräva ner huvudet i sanden utan det är bara att le och se glad ut. Idag var det ju lusse på förskolan och Thomas lyckades att ta sig hem lite tidigare för att följa med på denna fina men ack så kalla tillställning.
Vid 16 dök hela familjen Silvert upp för att inta lite korv med börd och en kaffe innan det var dags att klä på alla små. Ja, Liam såg mest ut som en stoppad korv men det är kallt ute så massor av kläder behövdes idag. Själv tog jag på mig tok för lite kläder och frös som bara den.
alt
Thomas frös han med men det berodde mest på att hans nya vinter jacka är på lagning och kommer tillbaks i veckan så Thomas fick gå med en tunn jacka och frysa lite han med.
alt
De små sjöng för fullans hals idag och när refrängen kommer tar alla ton så det hörs över hela gräddhyllan. Det är ju oftast så att det är refrängen som alla kan bäst.
 Efter detta var det glögg och pepparkakor för alla som var sugna och det smakar ju toppen med lite glögg när det är så kallt ute. Sen började Noel tjata att hanfrös och ville hem, en bra ursäkt för en annan som också stod och frös att börja knalla hemåt den lilla korta bit som vi har. Noel sprang för han ville hem fort, fort och in i värmen. Inte ofta jag ser Noel springa så jag tittade en gång extra och försökte göra ett Pictures minde i min hjärna för att inte glömma denna syn…
Nu är jag hemma och det gör så ont i skallen, näsan och pannan att jag ångrar mig väldigt mycket nu att jag inte ringde VC idag. Nu ska jag snart hoppa i säng och försöka sova bort det onda till VC öppnar och jag kan ringa för att få en tid!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.