Lusse lelle…

Dagen till ända och jag med den… En natt till med mycket sömn och jag hoppas på att det ska gå över i bihålen ja hela förkylningen faktiskt.

alt

I morgon är det lusse på förskolan och det har jag tänkt försöka gå på, Thomas ska också försöka sluta tidigare för att kunna vara med i år. Tur att det inte är allt för långt bort om jag inte är helt kurant i morgon.
alt
Vi har legat och tittat på film i kväll efter att de små somnade. Thomas har skrattat jätte mycket och jag så där. Den var lite för pinsam för mig men hade sina poäng. ” Zack & Miri gör en porno” och det är inte en porrfilm utan en komedi då… Så jag vet inte hur många ”Jonsson” den får men det lutar väl åt 2 av 5.
 
Idag har det ju varit lusse och jag har inte sett en levande lucia i år, det är lite tråkigt… Missade även morron tv och alla lussetåg där. Jag sov ju som en stock och försökte göra mig av med febern… Men jag får ju i och för sig se alla små på förskolan i morgon så jag får vänta till dess.
alt
 
Nu till badrummet för att tvätta bort maken, fast jag har inte någon make utan är alla naturell idag. Skönt med sådana dagar, bara mys byxor och e4n go tröja. Håret i en tofs och utan smink, det är ledighet det!
 
Under historiens långa lopp har censorn och inkvisitorn alltid förlorat. Det enda säkra vapnet mot dåliga idéer är bättre idéer. Källan till bättre idéer är visdom. Den säkraste vägen till visdom är liberal undervisning.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.