LUSTGAS.

 

Sitter här och funderar över allt och ingenting…
Vet inte heller om jag kommer fram till så mycket bra eller kanske så gör jag det?!?! 
En sak som jag vet är bra, roligt och helt enblekt skit kul är att moster Ann med familj ska komma till torpet på lördag. Det ser jag fram mot och nu ska jag sätta mig i trans och framkalla den finaste solen på hela året. Ja, den ska komma på lördag då vi är på torpet och ska ha det mysigt.
Har i och för sig lite svårt att sitta med benen i kors, har aldrig varit så där vid att jag kan sätta benen över varandra.  Sen har jag aldrig varit i trans och har inte den minsta aning om hur jag kommer till en transande läge.
Ja, om man inte räkna den där lustgasen som man drog i sig med lyckt och lusta när man skulle föda barn. För då var jag nog i någon trans och nåde den som fick för sig att röra MIN LUSTGAS. Har inte så mycket minna av det mer än masken skulle vara över mitt huvud ända tills de tog den ifrån mig, men då blev mammarika arg och så fick jag tillbaks min kära lustgasmask. Sen om jag fick i mig något eller om de drog av tillförseln är en helt annan historia…
Men den där solen, den ska i alla fall komma och jag med den det är en sak som är säker. Nu vill jag ju har lite sol i morgon med men det behöver inte vara stekande då jag ska sitta vid en massa vinbärsbuskar och plocka bär tills fingrarna blöder, utan det räcker med en lätt liten fin sol, några moln men definitivt inga regn i.
Nu, horisontellt läge för mammarika!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.