Lyckliga stunder…

Oj, jag blev så förvånad här innan förs en stund sen, jag som skulle lägga mig i soffa och bara ha det skönt innan Thomas kom hem. Men innan det skulle jag läsa lite juridik och dela med mig av det som jag hade lovat en vän och det gjorde jag. Tiden bara rann iväg för rätt var det var så hörde jag dörren låsas upp och Thomas var hemma.

Jag har ju inte ens hamnat i soffan och satt på tvn och jag kan inte förstå vart tiden försvann. Men jag han i alla fall läsa igen det juridiska och skicka iväg det så det är jag nöjd med…

Jag blev så glad innan i kväll för barnen satt ju och tittade på Findus och Pettson så jag satte mig mitt emellan och vips hade jag två små godingar bredvid mig tätt. Sen sa Liam: Mamma jag älskar dig och det är så skönt att sitta här med dig. Det värmde mitt hjärta och jag tror nog att det slog ett par slag extra av lycka. Det är sådana stunder som gör livet så mycket lättare!!!

Sen gjorde Liam mig ännu gladare för när det var dags att krypa ner för han och sova så sa jag till Liam att kan du inte bara ta och plocka upp dina leksaker… Vips så hoppade han upp och gjorde det och det vart nog klart på mindre än en minut. Så Liam fick så mycket beröm och så sa jag att jag skulle berätta för pappa Thomas hur duktig han har varit. Då sken Liam upp som en sol och hans leende det glömmer man inte i första taget.

Noel, ja han är duktig han med men inte på att städa… Det kan jag inte anklaga han för. Jag har kommit på att varje gång han ska städa upp sina leksaker får han ont någon stan. Nu har jag kommit på att Noel har satt det i system den lille filuren. Men däremot är Noel bra på så mycket annat… Ja, att plocka fram alla leksaker när han ska sova efter att vi sagt godnatt. Det är Noel en pärla på ;-)

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.