Mätt & gooo!!

Mätt som en plätt efter en kväll på piren men den närmaste familjen. Ja min mamma fyllde ju år idag så vi ville fira henne med lite god mat. När man blir så där lite äldre så har man ju allt och det va som jag sa till mamma, vad ska du med två elvispar eller kaffebryggare till?!? Så det bästa är ju allt att ge bort en upplevelse eller något annat liknande.

Thomas sluta tidigare än vad han sagt idag och det gjorde mig lite irriterad. Ja, inte för att han slutade tidigare utan för att jag satt och väntade in tiden att han skulle sluta för att åka handla på Willys och när jag gjorde det hade han redan åkt hem utan att säga något. Det gjorde mig lite irriterad för det finns telefon och då hade jag inte behövt sitta till kockan fyra i Norrahammar för att vänta in gubben min, men det är väl så män är i allmänhet ”glömska” eller bara lite bortkomna!??!

Då bär det av till piren åter igen i morgon för att åter inta en god kvällsmat. Men denna gång firar jag Marie och hon har väntat väl länge som sagt var. Men den som väntar på något gott väntar ju aldrig för länge… Sen så blir det jobb för hela slanten i helgen, jag är en hårt arbetande kvinna i mina bästa år säger Thomas.

Liam och Noel ville ha pannkakor till kvällsmat i dag och Liam tyckte det var så gott så de fick göra några extra pannkakor till Liam, jag blev lite full i skratt för de var ju inte speciellt blyga mad att tala om att de ville ha mer. Men det är ju också super härlig personal på Harrys brygga så något annat hade jag inte väntat mig.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.