Mätt som en plätt!

Oj, oj, oj nu är jag mätt som en plätt. Fick lite energi att laga lite scones till mig innan och nu har jag ätit och magen känns som en ballong. Men gott var det och tanken med det hela var ju att bli mätt så det funkade ju som det skulle.

Jag och Stella gick ner till Kitty och Knut innan och tog en kvälls kaffe för att sedan tillsammans ta en runda ihop tillbaks. Härligt väder det var i kväll, innan i dag när jag jobbade och var ute på en promenad så kom det ös regn. Håret vart platt och blött, jag såg ut som en disktrasa kan jag tänka mig. Men jag torkade upp efter en stund, ja så man kan nog säga att jag var som en wettex disktrasa ändå?!

Har tjötat lite med min andra syster Mariette en stund på telefon, hon lär fortfaraden väldigt förkyld men tur för henne att semestern har börjat. Hon och barnen kanske också följde med på måndag när vi ska till Vimmerby till Astrid Lindgrens värld. Vi får se hur hon mår och framför allt vi får se hur vädret blir, är det regn så blir det väl inte en resa dit ner kan jag tro.

Jag längtar till nästa lördag när vi ska åka till Stockholm för att tillbringa en dag på gröna lund och sen bo hotell med barnen. Det ska bli kul även om det är en lång, lång resa men det är det värt. Undra om jag ska föreslå för Thomas om att vi kan stanna till i Skänninge på dit eller hemvägen för kaffe paus. Det ska jag nog göra jag kom på det nu ju, blir ju helt perfekt för barnen att sträcka lite på benen för det blir ju lite långtråkigt att sitta i en bil så länge…

Åhh det ska jag ringa om nuuuu…

Min man tycker jag er ett geni och tyckte det var en ypperligt bra ide jag kom med. Jag visste ju att jag var ett geni innan men det är aldrig dumt att höra det både en och två gånger då och då. Så han skulle genast ringa till svärpäronen och prata om detta. jag väntar med spänning på ett telefonsamtal från Thomas och se om det funkar…

Under tiden kan jag beklaga mig på att det verkligen inte är något bra på tv nu, den är full av skit eller bara en massa repriser eller bingolotto som jag tycker förövrigt är jätte tråkigt. Men det är ju bara min åsikt, jag ska väl ta sista pinke rundan med Stella för att sedan försöka sova lite. Inatt blev det en sen somning men det berodde inte på att jag inte ville sova eller gick och la mig. Utan på att mina kära grannar hade lite party så jag låg och lyssnade på det, ja inte bara jag utan Thomas med. Men det stör oss inte så mycket för det är så sällan man hör något så det kan vara skönt att höra att det finns någon mer som bor här i huset.

Om några år kan jag tänka mig att det är vi som låter, eller Liam och Noel som har fest när katten är borta som man säger. Ja om några år menar jag si så där 20 +. Ja det verkade som om de var hemma i alla fall för Thomas har inte ringt tillbaks än utan jag hinner ju skriva massor här och snart har jag ord tilt och vet inte vad jag ska fumla ner på sidan.

Paus…

Nä nu så blir jag nyfiken på svaret om det passar att vi kommer eller om de är bortresta… Det har snart gått 15 minuter och Thomas som säger att män inte pratar i telefonen utan att det är vi kvinnor som gör det..Hmm det tåls ju att diskutera i närmare samtal hehe…

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.