Magnetkula i Noels mage!!!

 

Dagen tog en konstig vändning vid 14 tiden idag och så rädd som jag blev var länge sedan…
… Noel skulle vila lite med Thomas och jag låg och vilade lite med Liam då jag hör ett fasligt gallskrik som tog sig in ända till märgen… Därefter hör jag paniken i Thomas röst och jag rusar in till Noel rum där han skriker i ren förskräckelse och Thomas står lutad över Noel och dunkar på ryggen. Noel har svalt en magnet kula och det gjorde nog fruktansvärt ont i halsen samtidigt som han blev rädd, ja alla blev rädda.
Så jag tog över Noel och ropade till Thomas att ringa 112 som han gjorde utan protest, nu är de på akuten för de ville vi skulle komma in och göra en röntgen. Vet inte om det är farligt i sig med en magnetkula i sig eller om det är så att de vill kolla nu vart den har tagit vägen.
En sak som är säker jag är glad att man kan ringa 112 när som för här han vi inte vänta på att stå i kö på akutens telefonnummer. 112 gick kollade upp direkt med läkare och ringde tillbaks efter bara ett par minuter och sa att vi skulle åka in, så tack för vår vård vi har i Sverige!!
Nu sitter jag här och är orolig i stället fast jag kanske inte behöver vara det för den kanske kommer ut den naturliga vägen om någon dag och det hoppa jag ju på. Men som sagt mor som jag är så kan jag inte annat än vara orolig.
Nyårsfesten struntar vi i om det nu drar ut på tiden för Noel är dock viktigast i vårt liv…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.