Maken städar i två timmar!

tennisDå är det helg, sen sådan. Men vad gör väl det när man väntar på något gott och roligt. I morgon ska jag följa med Liam och Noel på tennis och det är ju roligt och lite gott då jag har min lilla rutin med en Zoegakaffe från rensartagen.

Det var den goda biten av dagen, nu till det roliga… Maken har två timmar för sig själv här hemma på gräddhyllan och det kanske inte låter så roligt i era öron. Men för mammarika är det både roligt och ljuv musik för maken min ska nämligen städa!!! Så då förstår Ni säkert att det är en rolig dag i morgon för mammarika.

skrattarMen den roliga dagen tar dock inte slut där, nej vi avslutar dagen med att somna i paradiset. Det blir raka vägen ner till torpet efter att jag och barnen hämtat upp maken som precis har städat hela vårt resident till ett skinande rent palats. (tänk att mammarika äntligen slipper husgörat, då maken inte har några ursäkter om att han måååååste göra allt annat än städa).

 

 

städaSå som sagt, det är allt gött att det har blivit helg efter att jobbat hela kvällen. Fast vilken lyx jag har i mitt härliga jobb… Har fått vara ute nästan hela eftermiddagen då solen skinit på mig mest hela tiden. En härlig promenad i en timma i solen gör en gott, speciellt när jag har tankarna på att maken ska städa två timmar i morgon medan jag är och kollar över mina två pensionsinvesteringar på Racketcenter på Rosenlund!

GODNATT MINA VÄNNER!!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.