Mamma har slängt mina kalsonger…

Dagen har tagit slut och det har varit mörkt hos mig länge nu. Allt för länge, jag känner att min kropp suktar efter sol och mer ljus. Vaknade med ont i halsen och en dov huvudvärk, och jag tror jag lider av sol brist!

På arbetet har jag tillbringat allt för många timmar och jag känner mig verkligen matt, när ska jag få min ork tillbaks?! Minnet på mig börjar bli som en guldfisk, tre sekunder sen är allt borta. Precis som en teflonpanna, det rinner av inget fastnar längre.

Men som sagt dagen på arbetet klarade jag av och hem tog jag mig. När jag hoppade av bussen gick jag direkt till förskolan för att äntligen hämta hem mina små prinsar. Väl hemma så kom Anna och barnen för att hämta upp Annas dator som Thomas har lagat.

Det var full spätta på barnen som lider av någon sorts överskottsenergi. Men även den leken och energin började sina framåt halv åtta tiden i kväll. De tog sitt pick och pack och for hem jag gjorde kvällsbestyren med Liam och Noel.

Liam och Noel somnade som en stock och det var skönt. Då hann jag fixa upp allt som hade raserats här under de dagar jag inte har varit i tjänst… tvätt, disk och annat kul.

Men nu vet jag inte vad som hänt, Noel har vaknat och arg som ett bi. Jag har försökt att trösta och lugna ner han men inte lyckats. Efter si så där 15 minuter har jag gått ut och nu ligger han son skriker i högars sky, ska göra ett nytt försök och se om jag får tyst på han…

Det var så att Noel har drömt och är super arg på mig. Drömmen handlade om att jag har slängt hans kalsonger, vilket jag inte har gjort. Men som sagt i drömmen har jag gjort det och jag har försökt med allt. Nu kom Thomas kommit hem och det verkade som om han lyckades bryta Noels ilska från drömmen…

Tyst och skönt, lugn och ro det är inte rumt det. I morgon ska jag till arbetet för att sitta lite i något möte men det blir bara det och sen hem. Senare på kvällen ska jag och mina kollegor ut och äta, det är chefen som bjuder och det ser jag fram mot.

Ja, det var väl min tråkiga dag i korthet… Foten, den är så där… Jäkla stukning!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.