Mammarikas tvätteri

Shiit pomfrit vad jag är seg och det lär väl hålla i sig hela dagen kan jag tro. Natten har varit totalt katastrofalt dålig och det gjorde ju inte saken bättre att när man väl fick lite sömn så började Thomas jädra mobil tuta för att åter hålla mig vaken. Men en strak kvinna som jag är ju van vid det så jag ska väl även överleva den här gången…

Sitter i alla fall med mitt morgon kaffe nu och har lämnat Liam och Noel på förskolan så jag får passa på att vila lite nu. Vid 17 ska vi ju gå på 5 års kalas i Pingstkyrkan, en bra lokal att hyra när det är många barn som ska rymmas. Kayliegh ska ju ha sitt kompiskalas så mina får gå på det med och det ser de fram mot.
Det blir mer kalas i helgen för på söndag ska vi gå på Pascals 5 års kalas fast det är på förmiddagen. Så det blir en rolig kalasande helg för oss alla. Liam och jag ska ge oss ut på paket jakt till Pascal idag och det ska bli spännande att se vad Liam tycker vi ska köpa…
Min kära svärmor och svärfar har förbarmat sig över mina overall bestyr till Liam och funnit en i Mjölby som de ska köpa ut och skicka ner. Jag är evigt tacksam för den hjälpen för i Jönköping finns det ju inte att köpa i Liams storlek och jag är mycket förvånad över detta. Vad tror de att barn behöver en vinter med mycket snö?? Förmodligen en overall och i den storleken som i 122/128 lär det mer än väl behövas med tanke på att barn i den åldern sliter mer på kläderna. Liam har ju redan gjort sönder ett par termobyxor och en overall och som tur är så hjälpte kära svärmor mig att sy ihop termbyxorna… TACK!!!
Thomas och jag satt och pratade ekonomi igår samt att vi satt och räknade lite på vad räntan skulle gå ner om man amorterade lite olika valörer. Om vi skulle amortera ca 30.000 på ett år och räntan låg på samma så skulle det sänkas med 27kr till näst gående år, fan det är ju skrattretande… 27 ynka kronor. Men nog pratat om ekonomi och lån för roligare saker finns att diskutera.
Sitter och inväntar min far som ska komma och hämta en nyckel till Kitty för han hjälper Kitty med att renovera badrummet och det var väl behövligt nu. Det kommer nog bli kanon fint när allt är klart och var sak på sin plats och det bästa av allt då kommer Kitty inhandla en egen tvättmaskin så ”Mammarikas tvätteri” kan läggas ner… GOTT!!! Tycker man har tvätt varje dag på fyra personen nu tvättar jag för sex, tur man inte är med i familjen annorlunda!!
Förmågan att tänka annorlunda än i går skiljer den vise från den envise.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.