Måndag morgon!

Nu är det måndag morgon och alla är vakna i familjen. Thomas är redan på jobbet jag och barnen har mornat i sängen tills nu. Liam och Noel har sådan hemsk hosta och börjar bli dunder förkylda IGEN!!! Kan det inte ta slut snart, varför ska det vara så här på vinter halvåret?! Som tur är så har de i alla fall inte feber utan är bara helt vanligt förkylda.

Jag har sovit ganska bra ändå i natt och det är jag glad för, har bara lite lätt huvudvärk men då vet ju jag att jag lever i alla fall. Idag på vårt APT ska vi äta smörgåstårta och det är ju så gott. En anhörig har bjudit oss på det, känns så roligt och att man blir lite uppskattad för det arbete som vi faktiskt gör. Sen efter APT så fortsätter kvällen men det brukar rulla på så är klockan redan 21 och jag får åka hem.

I morgon är jag ledig så jag börjar lite mjukt, fast jag har ju arbetat helg med så det kan va skönt att vara lite ledig mitt i veckan. På onsdag efter jobbet ska jag ta 3 sprutor och det är jag däremot lite nervös för. Har inte tagit spruta på år och dar och jag har glömt bort hur det är. Men jag har ett vagt minne av att det gör ont, ont och ont. Efter mig kommer Kitty och ska ta samma som mig så hoppas jag inte är vit i ansiktet för då svimmar väl Kitty hehe…

alt

Nu har det lagt sig lite snö över gräset utanför och det ser mest slaskigt ut. Tur att jag har bra skor som håller vätan utanför, men tror att det är dags att impregnera de igen. Men det får jag göra en annan dag för det är så tråkigt och luktar så illa. Nu ska jag gör aen god frulle till oss så vi får lite energi att sätta fart här hemma!

För en generation sedan behövde människor vila efter avslutad arbetsdag. Nu behöver de motion.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.