många svåra frågor!

Vaknade upp av att telefonen ringde idag, inte kul uppvaknande då det var tråkiga nyheter. Min lilla mormor har blivit dålig och det har legat och gnagt i mig hela dagen. Åldern tar ut sin rätt då hjärtat inte orkar så mycket mer…

Är så glad över att det kom så många som det gjorde på mormors 85-årskalas. Där vart det många generationer och jag vet hur mycket mormor älskar när vi alla är samlade på samma ställe och samma tid!!!!

Just nu är det stabilt, men läkarna säger att mormor är mycket sjuk så det gör lite ont i mig. Hoppas änglarna vakar över mormor!

Idag har det annars varit en bra dag då Malin kom förbi med lite fika i förmiddags och förgyllde min tillvaro tills det var tid för gruvarbetet. Tack rara Malin, det var så kul att få krama om dig och prata av sig och lyssna på dig. Det måste vi snart göra om igen, du gör mig så glad helt enkelt!!!

Slutade ju vid 19 idag så jag han få mysa lite med mina små barn, jag bara älskar när de är på så där gott humör och vill mysa. Noel hade många funderingar i kväll, så det vart ett långt samtal med han innan han kom till ro. Tror dock inte att han glömmer och vill diskutera vidare över varför vissa människor blir så sjuka att de mördar någon som han sa…

Och vem får ha pistoler och vem gör pistolerna?!?! Får polisen skjuta?! Ja, det var många frågor och jag försökte svara så gott och sanningsenligt jag bara kunde. Men idag var så väldigt djupa och svåra frågor, vill ju inte han ska gå omkring och oroa sig…

Solen har inte varit framme lika mycket idag, men det gillade ju allt det gröna som behöver vila lite från solstrålarna… Fast jag behöver inte vila så jag hoppas de kommer tillbaks i morgon igen!!!

Liam kom hem med ett igenklistrat brev som det stod Stefan på, han ville skicka iväg det med posten. Har inte en aning om vad han har skrivit, så det blir spännande och höra från Stefan den dagen det kommer fram!!!

Nu är det sofftajm efter en liten runda med Stella!!!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.