Många timmar rusar iväg…

När man är lite kan tiden vara oändlig, när man är stor kan tiden vara ett evigt väntande. När man är liten kan tiden vara för kort, när man är stor kan tiden vara allt för få timmar på dygnet.

Idag har tiden stått stilla och för Liam har den varit oändlig. Sitta rakt upp och ner på sjukhus det är inte kul. Är man då lite så är det jätte tråkigt att bara sitta och titta rakt ut på alla dessa vita kala väggar.

Men under denna dagen tycker jag än dock att det gick skapligt fort för mig och Liam på barnakuten idag. Det bästa Liam var med om var piggelin glassen som han fick smaska på medans vi väntade på att klyxet skulle värka och det gjorde det väldigt fort. Det är då det gäller att hitta på något att underhålla Liam med så att han glömmer bort för en stund at gå på toan.

Då är det helt omöjligt, för jösses vad det trycker på. Men när jag ber att han ska sitta på toan ja då vill han bara gå därifrån. Alltid tvärtom ska de göra de där små.

 Men på det stora hela idag så har vi blivit väl mottagna men jag önskar mer specifik åtgärd och en handlingsplan för nästkommande förstoppning. Om det nu är förstoppning, det kan de inte helt säga till 100% men en stor misstanke om det. Det är det som gör att jag blir osäker för tänk om??? Dessa OM, finns hela tiden i mitt huvud och gnager fram och tillbaks.

Har man inte fått sova på några dagar heller så är hjärnan på helspänn och finner en massa hjärnspöken här och där. Nu ska jag hoppa i soffan och blunda en lite , liten stund för att sedan ta tag i livet här hemma på Ekhagen.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.