Marie från stan och Marie nr 2

 

Vilken jä…a natt det har varit!!! Detta har varit en av de värsta nätterna på länge, ja det har nog varit så att det var den värsta natten med Noel för Liam har vi haft en del otur med genom åren…
Noel har gråtit i princip hela natten och varit hos mig och i sin säng till och från. Han hr haft så ont i örat och det har inte hjälpt med något alls. Efter att jag hade pratat om John Blund och vad han gjorde somnade Noel i alla fall en halvtimme innan det åter var dags att få så ont och då kommer gråten.
Inte bara det på det har Liam haft mardrömmar och vaknat två gången så även där har man fått knata upp och varit behjälplig. Sen som salt på såret har jag själv haft en hel…s natt och skit värk i nacken så om jag hr ringar runt ögonen och ett vresigt humör idag så beror det inte på någon bakfylla eller annat dagen innan skoj utan helt enkelt på sömbrist och smärtgränsens spets!
Men vid fyra tiden i morse gav jag upp och föreslog för Noel att han kunde få se en film då han sitter lite mer upp och det inte spränger i örat. Det nappade han på och två gånger fick vi sätta på filmen igen innan han somnade in på soffan så sött.
Nu är Thomas och Noel på vårdcentralen för vi gjorde en chansning och ringde, brukar ju inte få komma in för öronont längre för det är ju ändrat på deras rutiner. Men idag vart det inte något snack utan de sa kom in vid 10… Det tackar vi för Landstinget!!!
Jag och Liam är hemma här och inväntar att Marie på stan ska komma så vi kan åka efter henne till Marie nr 2 för att inta en god lunch… Ja, vi hoppas ju på att den kommer vara god men så duktig som Marie nr 2 är på att ta sprutor så tror jag inte det är några problem med att laga mat heller.
Liam fick lite ågren då han hörde att vi skulle åka till Marie nr 2 för då trodde han genast att han skulle få en spruta och att jag satt han i en fälla, men det har jag sagt att så inte är fallet och han lugnade ner sig en aning.
Nu ska jag hitta ett par brallor att ta på mig så jag står klar då Marie på stan sladdar in på gräddhyllan för att visa vägen till Marie nr 2!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.