Märkliga människor!

Okej… Ny fakta!

Det var inte mässlingen, tack tänkte jag snabbt. Det var till 99% Scharlakansfeber och det är ju inte bra det heller. Men, det stora menet…

Febern är lagom hög, det menas med inte överdrivet hög och då slipper Noel antibiotika för kroppen kan själv läka ut sig. Vilken fantastisk kropp vi har, jag bara älskar kroppens egen läkningsprocess.

Liam är fortfarande lika förkyld, så vi tre går här hemma och nöter på varnadra. Tror att vi är lite lätt galna på varandra alla tre. Det tär på en med en 6 och 7 åring som bara få se varandra hela tiden.

Är man syskon blir det än värre och det får mig att bli än mer ödmjuk över hur bra vi har det i Sverige. Vi har skolor som barnen kan få gå i tack vara den fina skatten. Det gör så att mammor och pappor kan få gå till sina arbeten, få en paus från familjelivet och komma hem till glada barn som varit i skolan och på fritids.

Tja, som ett ekorrhjul helt enkelt och det är inte så illa det heller…

Just nu är det frid och fröjd. Barnen är matade, hunden är rastad, kaffet är klart och de tittar på en ScobbiDoo film. Men, det är inte säkert att det håller hela filmen ut med syskonkärleken. Det är lite som ”rysk roulett”.

Igår for jag till veterinären för Stella skulle få sin vaccinationsspruta. Det gick ju hur bra som helst, det är nog bara jag som stirra upp mig. Blir lika stirrig över Stella som jag är över barnen har jag kommit på.

Thomas min kära make såg jag inte skymten av, inte mycket i alla fall. Han jobbade över till nästan 20:30 igår kväll. Inte nog med det, idag åkta han innan sju och när han kommer hem så ska han direkt på styrelsemöte. Det är nog det här som håller igång kärleken, vi får längta efter varandra…

I går vart jag åter igen med om en märkligt telefonsmatal. Det är så att är man gift med ordförande i bostadsrättsföreningen så åker man på att svara i telefonen. Och det ska Ni ha klart för Er, det finns mycket, mycket märkliga människor.

Igår handelade det om en som köpt sig sin bostad här och var inte nöjd med läget på vart han fick hyra sin parkering. Nej, han tycket Thomas skulle fixa att det brötade upp parkeringsautomaten där gästparkeringen är, för där kunde han tänka sig att parkera sin bil.

Öh, skojar Du sa jag…?! Nej, det gjorde han inte. Varför skulle han behöva gå till parkeringen som låg bakom huset när inte de andra som har en parkering hyrd framför huset?! Försökte förklara att de som parkera där hyr ju och de har ju fått stå i kö till den. Och han kunde väl inte mena på fullaste allvar att de skulle flytta sin parkering för att han ville ha en där… Mm, det var inte omöjligt enligt han.

Sen frågade han mig om jag inte förstod han alls och då sa jag: Allvarligt så gör jag inte det. Då tyckte han (och nu har det gått ca 15 minuter in i samtalaet) att då kunde vi fortstätta att prata tills jag förstod han!!! Har Ni hört vilka märkliga människor det finns?!

Men här började jag tänka att det inte kommer gå att få han att förstå det inte funkar. Förklarade ingående hur det är i en förening och det är lika för alla. Då sa han till mig att han är själv hyresvärd för han äger fastigheter så han vet mycket väl.

 

 

Han pratade om att till och med sälja sin lägenhet, det sa jag att det får han ju så gärna göra för det är ju upp till hann. Då kontrade han med att han skulle banne mig parkera på andra sidan dalen och jag sa snällt att det är ju upp till hann om han vill det…

Till slut så sa jag: Men Du, tänk vad skönt för dig att fått fördelen att få en parkering på andra sidan huset. Då får Du både motion och härlig luft på vägen till och från bilen…

Men det behövde han inte för han var redan en idrottsman som tränade… Jag gav upp, sa good luck!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.