Marknad, försörjer & stressigt!

Idag har allt gått i ett, har knappt hunnit hosta… Vilket är bra i och för sig. Men det hade varit skönt med en paus att andas och det har jag inte haft idag. Nu har jag äntligen lagt mina små trötta barn som hittade en ursäkt att lipa för allt och ingenting.

Måste ända tacka min kära lilla söta vän Outi som tog sig ann de idag och har lekt och lagat mat åt de i eftermiddag. Det var helt underbart snällt och jag uppskattar det så mycket, ja även Liam och Noel har ju haft kul och de har fått leka med Alexander.

Så när jag kom hem från jobbet där vid 17 tiden så fanns det mat klart till mig, helt fantastiskt. Bara att sätta sig vid dukat bord. Nu höll sig ju inte denna vila i sig särskilt länge för vardagen kom lika snabbt som jag höll på att förtränga den.

Outi skulle åka hem med Alexander och barnen skulle få kvällsmat, duscha och sen bums i säng. Liam kunde inte gå det sista för att han hade trillat och en vårta hade repat upp sig på knät. Fast han kom inte på det förens det var dags att gå in till sängen, oj vad han var invalid på vägen till sängen. Kan inte annat än skratta åt min lille skådespelare…

Noel har väl inte somnat än men han var bra trött för Noel hade tappat både händer och armar när kläderna skulle av så jag fick till slut hjälpa även den lilla invaliden av med kläder och allt annat som här till kvälls bestyren. Men nu så är de på plats och jag ska sätta mig med ett glad vatten snart i soffan för huvudet dunkar lite smått och påminner mig om att jag faktiskt har ett huvud någonstans på kroppen även om det inte alltid används på rätt sätt…

I morgon blir det allt en lika stressig dag som idag men sen så vet jag när jag kommer hem på kvällen att vi kan ta det lite lugnt alla tre. Då har jag lovat ätt läsa två sagor för idag har vi inte hunnit för de måste i sägn för att orka i morgon. På onsdag ska jag ta det super duper lugnt och barnen ska få sig lite sovmorgon. Ska inte in till jobbet förens på eftermiddagen och då kommer Catharina och Victoria hit för att passa de små liven.

Sen hoppas jag på att min kära make kommer hem på kvällen så jag hinner träffa Thomas innan jag somnar in och det blir torsdag. På torsdag går vi ju om varandra helt, han morgon och jag jobbar kväll. På fredag ska väl ed åka till torpet Thomas och barnen för att stanna tills på söndag. jag stannar så hemma och försörjer familjen, kan ju inte hänga med. Det är ju Gölingstorps marknad på lördag med så de får det ju säkert kul. Upp och handla lite marknadsgodis och titta på allt som finns att köpa. Kanske hoppa lite studsmatta och köpa spunnet socker, vem vet, vem vet?!?!

Nu soffan en stund…

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.