Marknad på lördag!

I helgen så är det marknad på torpet och det missar jag i år för att jag arbetar. Det hade jag totalt missat i min planering när jag satte upp mitt schema vilket jag är ledsen för nu. Får försöka att gå på höstmarknaden i stället om jag har huvudet med mig då.

Skönt att höra att inte alla våra vänner blir av med jobbet utan att en del faktiskt går säkert, pust stånk stön en sten föll av mina axlar.

När jag hade min så kallade rast i dag på jobbet så var jag nere vid PåTår, då kom Marie förbi så vi tog oss en tacos tallrik. Hade ju mitt lilla kupong häfte så två för en, en riktig smålänning som jag är. Så skönt väder att gå i idag och vad folk det var ute i kväll, undrar vart alla har varit innan solen tittade fram?!

I morgon ska jag till Kungsporten för någon utbildning men har totalt glömt om vad så det blir spännande. En stor suprise hoppas bara att det är något roligt.

Har hittat ett par fina skor till som jag vill ha, mm jag älskar skor… Ett par vita som jag vet att jag inte kommer att kunna hålla vita men så snyggt det är. Får se när mamma pengen kommer om jag smiter in och köper dem?!? Kanske kommer på något annat som jag vill ha i stället tills dess.

Nej, nu kallar sängen om jag ska orka upp och lyssna på något som jag inte vet vad det är!

 

Det är bättre att fråga och verka okunnig än att inte fråga och förbli det.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.