Martini, Moggy, Coca-Cola, Icka

 

Martini Bianco och Coca-Cola, två drycker!
Alltså jag fick ju värsta flashbacken idag och jag har skrattat lite inom mig och utom mig. Idag när jag träffade min gamla klasskompis, ja hon var mer än så för mig hon vart en av mina bästa vänner tycker jag. Vi umgicks en hel del och jag tror vi gjorde en hel del bus med.
Men när hon kom fram så där till mig lite oväntat idag så fick jag en minnesbild från förr och det ihop med Moggy. Moggy och Icka kunde ibland vara lite påhittiga, både åt det bra och dåliga hållet. Ja, precis så som en 14-åring är, inte normal och inte onormalt. Föräldrar som sliter sina grå och föräldrar som berömmer sina små…
Men den här gången hade vi klurat ihop att vi skulle bli fulla, alltså inte på roligheter utan på vanlig hederlig alkohol. Men två 14-åringar kan ju inte köpa sprit hur som helst inte. Bolaget var ju inget alternativ, inte kände vi någon som hade lust att köpa till oss små skitungar heller.
Ja, så vad gjorde vi då? Jo, vi tar helt sonika och snor en flaska Martini Bianco av Moggys så mycket äldre bror… Inte kommer han märka att det fattas en flaska för han eller?! (Har inte en aning om han såg det eller inte).
Spriten klar, helgen kom, vart går två 14-åringar som vill testa på att bli full?!?! Jo, smart drag vi går ut och sätter oss i skogen… Mm, skogen gick vi till, inte till någon ungdomsgård för att styla inte, utan till skogs.
Mm, spännande när vi öppnade den där flaskan, en hel flaska till oss två som ville känna på en fylla i skogen där inte en människa skulle se oss…
Vad hände då? Jodå, vi fick väl upp den där korken utan problem och vi smakade på den där Martinin som vi trodde skulle smaka gott eller nått… Men fy fan rent ut sagt vad vi spottade och fräste, det smakade ju vedervärdigt möck!
Där satt vi med en flaska med alkohol, smakade skit och inte vart vi fulla på den lilla klunken som för övrig åkte ner i marken i någon skog utanför Taberg inte. Men som jag sa så var vi ju rätt så kluriga vi, visst skulle det gå rädda kvällen och bli lite fuller, så där coolt som storsyrrorna gjorde eller som Moggys bröder gjorde…
Så vad är gott att dricka? Klurade lite och vi kom fram till beslutet att Coca-Cola är ju jätte gott. Coca-Cola är ju en av de godaste läsken som finns om man nu ska dricka läsk. Så vi skramlade lite i våra fickor och fick allt bege oss till kiosken för att inhandla en och en halvliters Coca-Cola.
Colan i vår ägo och flaskan med Alkohol på plats, skogen var vi i och så blandade vi Coca-Cola och Martini Bianco…
Var det gott? Nej, inte ett dugg. Vad gör vi då? Jo Coca-Cola är ju gott så vi häller i mer Coca-Cola, det kan ju inte annat än att bli gott eller?
Ja tvevale vad det smakade hemskt och inte vart vi fulla heller… Så vad som hände den kvällen sen kommer jag inte ihåg men det berodde inte på att vi blev fulla för det vart vi inte. Det var ju rena giftet så jag tror att det åkte ut och vi gick nog hem till någon av oss och glodde på tv resten av kvällen… Det tar på krafterna att vara 14, man orkar inte komma ihåg och det tar definitivt på krafterna att vara 37 och komma ihåg när man var 14!
Jag kan starkt rekommendera Er att INTE blanda dessa två drycker ihop, var för sig smakar de nog bäst och så bör det nog vara helt enkelt!
Men testat har vi gjort och kul vart det… Se, jag skrattar än idag 23 år senare!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.