Massage & gratis om man är en FRU!!!

Då så, nu ligger de små och jag sitter här och bredvid mig sitter min kärlek och skrattar lite. Vi gjorde ju ett super röj nere i kvällaren och Thomas fann gamla foton och har nu lagt ut ett på FB på en som han jobbade med på Statoil i Linköping och nu har Thomas fått roliga kommentarer… Japp så kul har en barnfamilj det på en lördagskväll som den här, kollar runt lite på FB för att vänta in Robinson för det finns väl förmodligen inte så mycket skojigt att titta på…

Igår fick jag ett skrattanfall när jag och Thomas satt i soffan för rätt var det är så smäller det till ute i köket och in i storrummet med täcket som en cape efter sig kommer Liam allvarlig in till oss. Jag frågar vad det är och Liam och Liam sa till mig och Thomas att flytta på sig för han skulle sitta där.
Jag började bli lite orolig och fick en tanke på att nu har Liam åkt på maginfluensa och kommer att spy snart så jag frågade Liam om han inte mådde bra och fick genast ett svar att det gjorde han och han ville sitta ner där han pekade. Det här var något nytt för mig för Liam har aldrig gått upp efter att han har lagt sig så jag frågar åter igen en gång till om det var något eller om han inte mådde bra. Fick samma svar igen att det gjorde han och då frågade jag Liam vad han ville göra. Liam svarade att han ville leka och då ser vi att han sover, Liam har gått i sömnen för första gången… det har jag skrattat åt även diag men vi får inte prata om det så Liam hör för Liam tycket det var jobbigt och blir lite röd i ansiktet.
I morgon blir det kalas igen sen tror jag att det blir en vilo eftermiddag för näsa vecka är det ju arbete på schemat och nu var det ett tag sen sist så jag känner att jag legat av mig lite. Känns att man varit hemma en vecka med Liam och att även Liam börjar bli lite rastlös så det är bra med rutiner i vardagen helt klart.
… Nu tv soffan och se om den är lika skön idag som den var igår och inte bara det om Thomas masserar mammarikas trötta fötter lika gott diag som igår… Så är det när man är en fru då har man tillgång till att få lite gratis massage…. Mooohaaa
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.