Massor av tyg!

Att köpa tyg till att göra gardiner är icke så lätt. Köpte ju fina häromdagen men fick allt åka upp och göra ett nytt försök till Liams rum. Noel får jag vänta med för tyget har inte ens kommit till Jönköpings Ikea alt. De jag köpte får jag allt hänga upp i ett annat rum, ett med stort fönster och då har jag bara 2 att välja på. Köket eller stora rummet…

Hittade ett rätt så färg glatt tyg till Liam, hade egentligen velat ha ett annat men då hade mönstret blivit liggande… Så dumt så dumt. Men nu när jag tänker efter så kanske jag inte ens skulle ha det jag till slut valde. Nu funderar jag på om man då ångrar sig att göra om de till gardiner till torpet för där skulle de säkert passa med… Hu vicket huvud bry jag har och jag som inte ens kan sy!

Så jag har stora problem, små för vissa andra som har talangen att sy! Men jag har talang på andra saker och tur är väl det. Jag kan fisa samtidigt som jag skratta, hmm inte illa va?!?!

Än värre med att uppdatera min dator som jag gjorde så duktigt idag… Vad har hänt nu då, jo en jäk… ikon som har lagt sig till på min list längst ner. en liten stjärna som lyser att ”Skaffa äkta Office” fattar inte va de menar med det. Min är ju ”super äkta” hur i hela fridan ska jag nu få bort den då?? Ja det tåls att sova på!

Kusin vitamin hängde i en gardin!!

 

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.