Mästarnas Mästare!

Mm, kurr i magen… Väntar på att maten ska bli klar, behöver mat nu känner jag. Märkligt att inte Liam och Noel klagar för de borde vara minst lika hungrig som jag.

Frulle, sen ut till Dennis då han fyller 14 år i morgon. Mariette hade köpt Frödinge kladdkaka, så visst blev man mätt för stunden men inte då det håller hela dagen inte.

I går var det en lugn och sansad dag. Tog med mig Noel ner till Kamilla för att fika bort en stund. Liam var med Isahk och lekte ute. Passade även på att följa med Kamilla till Blomsterlandet för att köpa in lite fina blommor till balkonglådorna.

Så nu har de fått lite liv igen och jag hoppas de ska hålla sig ett tag nu tills det är dags för att plantera de riktiga sommarblommorna. Tycker det är så kul med att fixa med blommorna och jag får en sådan längtan till att hugga tag i landen nere på torpet.

Thomas satt mest framför datorn igår, men jag fick ut han till soffan när det var dags att titta på ”Son of Anarchy” som vi lånat 3 säsonger på från Jon Melon. Vi kom igenom 3 avsnitt och jag gillar serien, så då har vi lite att titta på fram över.

På tal om att titta på tv, idag blir både jag och Thomas bänkade vid tv då ”Mästarnas Mästare sätter igång. Ska bli spännande och kul. Deltagarna som är med i år är följande:

Anders Järryd, tennis
Victoria Sandell-Svensson, fotboll
Gunnar Larsson, simning
Anna Le Moine, curling
Gunde Svan, längdskidor
Susanne Ljungskog, cykel
Magnus Wislander, handboll
Linda Haglund, friidrott
Håkan Loob, ishockey
Annichen Kringstad, orientering
Pernilla Wiberg, alpint
Stefan Schwarz, fotboll

Men nu ska jag äta, maten är klar… Äntligen!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.