Måste bara…

Usch det är så mycket som jag bara måste…

Jag måste ta tag i min packning och just har jag inte någon ork alls, inte likt mig. Jag måste leta upp pass, å allt annat som behövs inför resan. Jag måste köpa en present till Catharina och sen är det säkert tusen andra saker förutom det som jag bara måste.

Idag har jag köpt lite på apoteket inför resan, men som sagt jag är lite yr så jag glömde ju en hel del som jag kom på när jag väl var hemma. Men jag har stora förhoppningar om att i morgon kommer jag inte längre vara yr och har full koll på allt, ja helt enkelt den gamla vanliga Icka som har vaknat till liv igen.

Har nu återupptagit mitt brus drickande för att slippa bli helt uttorkad. Men just nu är ju inte magen så van vid verken vätska eller mat så jag ser dunder gravid ut. Så jag funderar starkt på att lura Thomas att, tja nu ska vi ha bulle i ugnen igen… Undrar om Thomas får magsår då hihi!!! Alltid kul med lite lurerier helt apropå.

Fick veta att Thomas och barnen ska ju eventuellt åka till torpet redan på torsdag och det innebär väldigt länge jag ska vara utan mina tre favorit killar. Det kommer svida i ögonen lite då och då under denna tid kan jag tänka mig. En liten längtande tår då och då, men det ska bli så underbart skönt att få komma iväg och vila upp sig med så det får det vara värt.

Har kommit på att ibland måste man bara få längta, tror att det är bra att ha något att se fram mot. Nu kommer jag ju se fram mot att få komma hem och höra trion här hemma och det är ju inte fy skam det. Just nu har Noel kommit in i en hems trots period, hade totalt glömt bort den som Liam hade i 4 års ålder… Jösses vad de små kan få en att känna av nerverna, kan nästan se de klättrar på armarna utanför skinnet när det är som värst.

Sen ska vi på bröllop i sommar, det ska bli super kul. Åka båt på Vättern och äta gott med alla glada gäster och framför allt brudparet. Thomas och jag har fixat barnvakt så vi ska ta in på hotell och njuta hela den helgen, ännu en sak till att se fram mot. Måste bara klura ut något bra paket att ge bort, men har några förslag redan…

Nu har jag en orsak att hitta lite nya kläder och skor inför denna roliga tillställning, är ju inte varje dag som man är bjuden på bröllop så lite fin vill man ju allt vara. Skor får man ju inte för många av heller, inte om man ska tro alla i 6 and the city. Undra om man ska kika inte på Gunilla Pontén butiken, går förbi där varje dag jag jobbar och jag har aldrig varit inne i butiken. Dags att börja spara lite kosing med, tur man har en rik man eller är det jag som är rik!?!?!

Ja rik på kärlek det är jag i alla fall :-)

Alla använder samma ingång till livet och samma utgång.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.