Mat & lek, väntan & sysslor!

Sitter och väntar på att maken ska komma hem. Då har vi lite att göra, en sak som är ett måste är att åka och handla lite proviant till både kylskåp och skafferi. Har inte haft bil idag så jag sitter lite strandad med mina två små godingar.

Men i stället så vart vi hembjudna till Katta, Pascal och Teo och det var ett super bra erbjudan som vi nappade på. Vi bjöds inte bara på fika och lek utan fick även en god lunch i oss, skönt att slippa laga mat idag. Så nästa gång är det vår tur att bjuda på lite lek och mat som sker om ett par veckor när tiden passade oss båda.

Ibland undrar man vad man håller på med, jobb och sen så hinns det inte med så mycket mer än att laga mat natt och sova. Så rullar veckorna på och det är den ena aktiviteten som löser av den andra. Var det de här som man strävade efter? Fast när jag sitter och funderar över de bra sakerna så väger det upp det häktiska vardagslivet rejält.

Testade mina nya skor och de var jätte skön att gå i än så länge så det var nog ett bra val och köp ändå.. Ja jösses vad jag tjatar om dessa skor då, kommer på mig själv.

Fick lite foton översända av Stefan igår och jag tror att jag har fött en talang, för vissa kort som Noel hade tagit vart ju riktigt bra. Det är min son det, en riktig fotograf och en riktig liten linslus är han ju själv med.

Har passat på efter att vi kom hem från Katta att göra sådant där tråkigt men som måste göras. Ja, jag hart kommit en bra bit på vägen så nu är jag nöjd. Väntar på att golvet i köket ska torka så ajg kan ta mig en eftermiddags kaffe. Det kanske lindra lite från mitt halsont. Fattar inte varför jag ska åka på en sån här tråkig förkylning nu, har ju varit ledig och då hade jag bättre tid att vara förkyld på än nu.

Underskatta inte värdet av att göra Ingenting, av att bara ströva omkring alldeles ensam, lyssna på allt som man inte kan höra och bara ha det bra.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.