Mat, vänner & miljonär!

What a day!

En härlig dag med massor av kuliga saker. Morgonen började väldigt tidigt av att farbror Stefan ringde och väckte upp mammarika, men det gör inte något då det alltid är kul med en liten pling från smålands mörka skogar.

Ja, sen lämnade jag av Noel på förskolan och det tyckte han var dunder kul för att han har längtat till alla kompisarna. Därefter så vart det ju Liams tur och han tyckte det skulle bli minst lika kul som Noel.

Ja, då vart mammarika ensam efter det och for till sjukgymnasten och tränade en timme och det var skojigt och skönt framför allt. Men det roliga var inte slut där inte, nej efter detta var det hem och duschen. Fixade tvätten för att sedan fara ner till stan och träffa min gamle vän Kristina på en god, mycket god lunch på Chili Thai. Så mötet var både kul, gott och väldigt mättande.

Ja, sen åkte jag hem till gräddhyllan och tog med mig de små från sina ställen. Mammarika hade ju lovat i ett svagt ögonblick att de skulle få spela lite PS3 och det glömmer de ju inte i första taget så det var vad som hände när vi klev in i vårt resident.

Det dröjde inte särskilt länge förens det plingade på dörren och en kompis till Liam och Noel ville komma in, så då började de spela Buzz medans jag fixade lite. Rätt vad de var så plingade det igen på dörren och då kommer nästa som ville komma in.

Det var inte allt för lång stund som de kunde vara här och spela för vi skulle åka hämta upp min äkta hälft, barnens far i fabriken. Därefter for vi ut till Norrahammar för vi var bjudna på kvällsmat hos Outi och Tommy boy, snacka om att det var god mat. Rullade ju nästan därifrån efter den krämigt goda lasagne som Outi hade gjort och inte bara det… Nej de hade slagit på stort när fint folk från gräddhyllan besöker Norrahammar. Det var kaffe med dopp, hembakade arraksbollar, chokladbollar och dammsugare…

Ja, hon kan den lilla damen, min goa vän Outi… Vi ska nog se till att råka komma och hälsa på lagom tills kvällsmaten fler gånger har jag kommit på då det både är gott och lönar sig…

Ja, nu är vi hemma igen. Klockan tickar ju på som en tidsinställd bomb. Hinner ju knappt reflektera dagen innan det är kvällen.

Igår läste jag ut nummer två av Leif GW Persson och den var minst lika bra som den första i den serien. Så nu  har jag läst ”En annan tid, ett annat liv” och önskar nu läsa ”Faller fritt som i en dröm” men den har jag dessvärre inte…

Så ikväll har jag lagt in ett gäng böcker vid sängen för jag har inte en aning om vilken jag vill läsa. Men det lutar åt en bok med Mari Jungstedt, då hennes böcker bruka vara bra kriminalromaner.  

Men innan sängen så blir det ju ”Den hemlige miljonären” på kanal 5 klockan 21:00, icke att glömma ett så bra program inte!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.