Matat fiskarna…

 

Åter en dag på torpet hart flugit förbi mig och så här i efterhand så tycker jag tiden går lite väl fort. Beror säkerligen på att jag har semester och att jag för tillfället tycker att det är kul. När något är kul går det oftast fort och när något är mindre kul så brukar tiden masa sig lite.
Men idag har vi gjort en hel del och Liam har slitit med att ta bort träd som växer fel lite här och där. Han är en seg lite rackare och jösses vad fint han gjort, Noel ja han är lite mer bekväm av sig och är en flitig åskådare på det vi andra gör. Så även han är bra på något.
Nu har Thomas lämnat mig och barnen för att åka in till stan. Barnen har jag fått i sägen men jag hör de allt där uppe men som sagt någon gång lär de väl somna…
Bibbi och Olle är på väg ner och släpvagn har de med sig och tur är väl det för nu har vi rensat jag och Thomas och som det ser ut nu är det väl säkert redan tre vändor till sortergården. Jag mår alltid så bra av att rensa och så även idag. Det liksom spritter i kroppen när jag vet att gammal skit är borta o och det är någorlunda ordning och reda omkring mig, så idag är jag nöjd med det vi har gjort.
Men jag har inte bara slitit, jag har lekt med barnen. Vi har sparkat boll och tagit oss lite små promenader. Sen gick vi och matade fiskarna så även de blev glada. Men nu ska jag ta tag i tvätten så jag kan sitta i lugn och ro resten av kvällen…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.