Matvarufabriken!

 

Då har jag fått min årliga julklapp från gruvan och i år så vart det den bästaste av alla och då menar jag inte lönehöjningen vi fick förra månaden.
Nej, vår chef tog med oss till ett ställe som jag inte hade en aning om att vi har i Jönköping.
Här är Matvarufabrikens egna ord… och det stämde!
Matvarufabriken är en liten saluhall, med ett stort hjärta. Vi finns på Barnarpsgatan, mitt i Jönköping. Miljön hos oss är på många sätt unik – med en härlig blandning av lantligt, rustikt och modernt. Lunchstöket är trivsamt lunchstök och kaffet stans kanske bästa. Men framförallt har vi ett kompromisslöst utbud av fantastiska matvaror – från bröd, ostar och mejerivaror till grönsaker, charkuterier och kött.
Många av våra varor är närproducerade och kommer från vår bördiga bygd. Andra kommer från andra delar av landet, och utlandet, men genomgående är att de är framtagna med omtanke kärlek till råvaran och miljön.
Under vardagarna serverar vi lunch, så långt våra sittplatser räcker. Vi erbjuder också vår matvarukasse. Den innehåller ingredienserna till en hel måltid och ger dig en enklare, nyttigare och godare vardag. Dessutom har vi fina presenter, presentkort och massor av tips och matinspiration.
Välkommen till oss!
/Ninne & Tom
Så dit tog chefen oss och så fick vi lite mat och efter det så fick vi handla varor för 250 kronor, detta är så mycket bättre än ett julbord som man bara blir äckligt mätt av. Och jag kommer förmodligen gå dit igen och inhandla lite produkter då och då när lusten faller på eller bara ta en lunch när tillfälle ges.
Ja, det var ju det kuliga idag… och är det något som är bra så brukar det alltid följa något som är mindre bra och så är det förmodligen nu här med. I morgon blir det att ringa doktorn, jag har en liten fundering på om Liam har fått bältros och det är inte kul. Själv har jag haft det vid två tillfällen när jag var barn och jag vill inte bli smittad igen, så doktorn i morgon är det som gäller.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.