Mellisen

Sitter och funderar på hur någon kan få en så fantastisk röst. En röst som kan vända från så mörk bas till denna ljusa stämma utan en enda skorrning.

Jag talar så klart om Malena Ernmanns röst. Hon är enastående tycker jag, en röst som inte går av för hackor. Nu är ju inte opera min stora favorit grupp, fast jag är fascinerad över dess röst kapacitet de som utövar opera kan få fram. När hon stod där och sjöng i lördags så såg det ju inte ens ut som om hon behövde ta i speciellt mycket. När andra sjunger tar de ju i så att de nästan skiter på sig.

alt

En till som ploppar upp så där från ingen stans var ju Paul Pott, en telefonist eller vad han nu var som kom och gjorde en blad de svåraste opera man kan göra helt klanderfritt. Han tog ju verkligen Världen med stom den mannen…

Hade Malena inte gått vidare hade jag blivit lite förvånad. Det ska ju handla om musik och det kan man ju verkligen kalla det. Jag menar på att det inte många som kan mäta sig med den rösten som hon har. Sen finns det absolut jätte fantastiska artister med bra röster.

Nu hoppas jag även att hon går vidare till den stora finalen för nu tycker jag att det är dags att testa på något helt nytt. Nu är hårdrocken över och vi vandra vidare och se vart på listan Sverige hamnar i år.

Japp, ohaoha på du Malena!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.