Men då!!

Nu är det något fel på mig och jag vet inte vad?!

Här kan jag få ligga och sova för barnen har inte vaknat och vad händer då?!? Jo, jag vaknar och kan verkligen inte somna om. När man för en gång skull både får och kan sova ja då vaknar man i alla fall. Då undrar jag om jag har blivit vuxen nu? För min mamma och pappa har alltid stigit upp tidigt och de är vuxna. alt

Fast det var rätt så skönt att ligga och lyssna på små fåglarna utan för fönstret och bara morna till. Det är sällan jag kan göra det nu för tiden. När jag låg där och funderade fick jag en längtan till sommaren och torpet. det är så härligt att va där nere när det är sommar, vakna upp och höra alla fåglar och andra knäpp i huset. Där blir man lugn och harmonisk, bara en massa djurläten och barnen som leker.

Idag ska jag bjuda Alexandra på en lunch hos oss, det ska bli kul. Tänkte boka upp grovtvätten med om jag kommer på hur man gör på det nya bokning systemet. Thomas har tagit hem en faslig massa tvätt från Willys och jag tänkte överraska han med att tvätta upp det idag. Liam och Noel är hemma med mig idag och jag hoppas att penicillin har börjat göra någon nytta för Liam.

alt

 

Nu ska jag gå över och läsa Aftonbladet på nätet och se vad som har hänt sedan jag var och läste sist.

 

Människan är det enda djur som har tråkigt.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.