Men för fan!

Chefen under cover… Mm, det är ju roligt. Men vad är det för uppskattningar de får då!?!?

En weekend i Stockholm… Ja, precis som om man inte kan göra det ändå. Men visst, det skulle väl vara kul att få någon resa av chefen även om det bara är till Stockholm (näe, inte alls avis på att andra får en resa och jag en årskalender).

Men, men som sagt jag gillar programmet fast jag tror att det är lite roligare då det var från England de hade det programmet. Där var det storfräsare och jösses vilka uppskattningar det blev. Inte en resa till Stockholm inte. Men Sverige är Sverige och kommer ju alltid att vara Sverige.

Fick veta att när Thomas skulle hämta barnen idag så skulle han in på Lidl och handla bröd medans barnen väntade i bilen. Det var ju bra så långt…

… Men när han kom ut till bilen så var barnen inte kvar i bilen… Det är inte bra…

… Men de hade inte gått så långt, för de stod utanför och förde värsta väsendet då de var osams. Noel, ja den lilla skiten har tagit och fått ett ovårdat språk, det gillar jag inte. Att få en sådan ful olat som att svära, det gör mig arg. Har även sagt till min älskade make som är glad i vissa fula ord som typ ”men för fan” att han ska tagga ner och inte säga så. För det var just så Noel hade sagt till Thomas.

De gör inte som man säger, de gör det som vi säger…

Och med dessa ord säger jag god natt gott folk, ses i morn!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.