Men HALLÅ!

Nu får det vara NOG!

Ja, nu talar jag till mig själv, har blivit sittande här och smurfat runt. Mest då på FB och där har jag blivit lite mongo på mitt Fairy land sen tjötade Kitty på mig för ett tag sen att jag måste skaffa farmer land och Victor då till Maffia. Så nu måste man ju sitta där och underhålla allt detta och till vadå…

Vad jag borde göra är att packa till de små, plocka in disken m.m. Men jag har inte någon ork och Thomas har det verkligen inte. Han har fått en så fin klocka nu och den väger ton. Ja, nu är ju inte Thomas pur ung längre och de få musklerna som fanns har tynar bort under något Prison brake avsnitt i soffan.

Den där innebandyklubban som jag så snällt köpte till han den har dammat igen. Hoppas att inte plasten har stelnat så mycket att den spricker när han väl kommer att använda den. Nu när jag sitter här så får jag även lyssna till en av Thomas favorit sketch ”Achmed The dead terrorist”, kan ju tipsa för den som inte hört att det är lite roligt fast inte 73 gånger på en vecka.

Det luktar väldigt gott här i datarummet, ja vi har ett datarum haha hur nördigt lät inte det. Ska nog börja kalla det gästrummet. Jo jag har hängt upp en tvätt och sköljmedlet luktade så gott att det är en härlig arom i hela rummet.

Näe Ickapicka upp och hoppa!!

 

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.