Men Outi då!!

Idag kom Outi på en liten kaffa tripp hos oss, det var mycket trevligt. God kladdkaka intogs till kaffet under denna pratstund. Barnen gillade det skarp och Knut önskade sig en bit men idag var jag hård…

alt

Jaha, vad pratade vi om idag då (för utom en massa skit)?! Jo vi satt och pratade lite städmedel om vad som va bra och inte. Jag berättade nöjt att nu har jag börjat använda mig av grönsåpa och var så stolt över detta. Vad berättar Outi till en då lite städnarkoman, jo att man måste ta lite vanligt rengöringsmedel emellanåt annars så fastnar smutsen på ytan för grönsåpa blir som en hinna på.

Nog talat om detta, Outi åker jag gör mat och vi äter. Sen går vi ut i det härliga vädret och är säkert ute i två timmar. Medans jag går där ute i dalen så börjar jag tänka på vad Outi sa och att det blir smutsigt om man inte bryter av ibland. Funderade på när jag hade vanligt meddel sist i och det var nog länge sen. Så vad händer när vi kommer in?!

Jo jag måste börja om med golven idag igen, de som jag torkade så fint igår. För inte vill jag att det ska vara smutsiga golv hos mig. Himla Outi då, hon gör så jag bara få städa å städa  å städa…

Snart så ska jag ringa in Sveriges Företagsstäd och Fakturera Outi i egen person!

Vicken dockhussåpa!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.