Men va surt!

Jaha, då har jag fortfarande ont i huvudet och lite feber idag med. Jag har varken lust eller tid att ha det. Blir inget jobb i morgon för jag känner mig inte alls pigg att klara av ett dunder pass i morgon.

Så idag har jag inte gjort mycket hemma, bäddade inte ens sängen förrens i em, varför jag nu gjorde det över huvuttaget! Men sån är jag, måste ha lite ordning kring mig. Snart kommer Thomas hem från jobbet och då ska vi väl äta lite kvällsmat. Sen så bumsa barnen i säng så att de orkar upp i morgon.

Idag har Liam fått värsta smällen under ögat när han åkte pulka i järabacken. Så det är en röd bula under ögat. Då sa han till mig idag, mamma jag grät faktiskt när jag slog mig. Inte undra på det sa jag med den rödtyran…

alt

Min mamma var här en sväng i eftermiddags och lämnade av lite pepparkakor till barnen. För Liam hade visst tyckt att hon inte behövde dem utan att det var bättre att hon lämnade dem här, ja se dessa barn vart får de allt ifrån alt.

Marie var här en sväng på middag med, så hon hämtade upp Liam från förskolan. Lite pinsamt bara, Thomas hade glömt att tala om för dem att det var Marie som skulle komma sen hade hon misstagit sig på tiden så hon var en timme för tidigt. Fast hellre förtidigt än för sent. Så de ringde hit och dubbelkollade att det faktiskt var så att det var Marie som skulle komma och ämta Liam idag. Men det blev ju bra tills slut i alla fall!

Nu ska jag ringa och be Thomas köpa med sig lite gott bröd till kvällsmaten!

Tjo hopp feber topp!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.